Archief

In Gardien Tot Tien: Dag 3 van de Week van het Werk

In Gardien Tot Tien vanochtend weer volop aandacht voor de Week van het Werk. Marisca Urbanus vertelde over haar moeilijke tijd op het werk na het overwinnen van de ziekte kanker en Heleen kwam langs om haar passie voor haar werk te delen. De Cake voor de Kanjer ging vandaag naar de Wibra in Naaldwijk.

Larissa van Opti-flor schuift aan als co-host

Tijdens de Week van het Werk schuift er elke dag een co-host aan die afkomstig is van één van de aangesloten partners. Vandaag was dat Larissa van Opti-flor. Zij vertelde over wat Opti-flor zoal doet, hoe de werksfeer daar is en welke activiteiten er tijdens deze week bij het Monsterse bedrijf te beleven zijn.







Ziekte en werk

Als de diagnose kanker is gesteld staat voor de patiënt de wereld op z'n kop. Naast de medische behandeling kan ook de vraag naar voren komen wat dit voor gevolgen heeft voor je werk. Voor Marisca had de ziekte grote gevolgen voor haar werk. Ze geeft tegenwoordig lezingen over hoe om te gaan met de terugkeer op de werkvloer na het overwinnen van deze ziekte.



Natuur als passie

De Naaldwijkse Heleen Verduijn was vorig jaar één van de deelnemers van het SBS6-programma 'Boswachter Gezocht'. Ze won het programma niet en werkt daarom nog steeds in de uitvaart. Desondanks kan ze veel vrijwilligerswerk in de natuur doen. Ze vertelde vanochtend over de vele 'jobs' die ze naast het werk in de uitvaart doet, een baan die ze overigens ook totaal niet vervelend vindt.



Cake voor de Kanjer

Elke dag reikt Patijnenburg de 'Cake voor de Kanjer' uit aan een bedrijf die een match heeft gemaakt met een medewerker vanuit Patijnenburg. Deze keer werd de cake uitgereikt aan de Wibra in Naaldwijk.



Hoe beleeft Kate haar werk?

Elke woensdag bellen we met Kate van Elswijk van WestlandTheater De Naald om het programma van de komende week door te nemen. Tijdens de Week van het Werk moesten we natuurlijk even vragen hoe het is om te werken bij een bedrijf dat twee keer op rij is verkozen tot 'Beste kleine theater van Nederland'.



Poll

Werkdruk leidt al jaren tot meer uitval en ziekteverzuim. Heb jij je weleens ziek gemeld omdat je de druk even niet meer aankon? #weekvanhetwerk

Categorieen:
Monster Naaldwijk Algemeen