Archief

In Gardien Tot Tien: De Westland Proms komt eraan en filmmiddag voor zieke kinderen

In Gardien Tot Tien schoof Mirjam Halverhout van Concertkoor Westland bij ons aan in de studio om te vertellen over de tweede editie van De Westland Proms. Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds vertelde vanochtend over de filmmiddag voor kinderen met een zeldzame ziekte in WestlandTheater De Naald.

Win kaartjes voor De Westland Proms

Wegens het succes van vorig jaar wordt aanstaande zaterdag de tweede editie van De Westland Proms georganiseerd, deze keer in de Oude Kerk in Naaldwijk. Mirjam Halverhout van Concertkoor Westland was vanochtend bij ons te gast in de studio om hier meer over te vertellen. Zo vertelde ze wat de bezoekers te wachten staat aan muziek en optredens. Bovendien mag ze zes kaartjes weggeven. Houdt dus even de Facebookpagina van de WOS in de gaten.



Filmmiddag voor kinderen met zeldzame ziekte in WestlandTheater De Naald

Ronde Tafel Westland en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds organiseren vandaag speciaal voor kinderen met een zeldzame ziekte een filmmiddag in WestlandTheater De Naald. Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds vertelde vanochtend meer over het doel van deze middag en het organiseren daarvan. Volgens haar zijn vrienden en familieleden meer dan van harte welkom vanmiddag.



Lyra verliest dik van Wateringse Veld

Iedere vrijdag doet sportverslaggever Stefan van Eijk een voorspelling over een sportwedstrijd in de regio. Afgelopen vrijdag voorspelde hij 3-1 voor Lyra tegen Wateringse Veld. Vanochtend werd duidelijk dat hij daar naast zat, en niet zo'n beetje ook. Lyra heeft namelijk met maar liefst acht doelpunten tegen dik verloren van Wateringse Veld. Helaas hebben andere voetbalteams in de regio het er ook niet heel goed vanaf gebracht dit weekend.



Poll

De herfstvakantie is begonnen! Heb jij vrij?