Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: inbraak in crematorium en ‘beste’ cafetaria in Honselersdijk

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018 10:03


In Gardien Tot Tien deed Henny Ammerlaan een oproep naar getuigen van de inbraak bij Crematorium De Dijk in Maassluis en schoof de eigenaar van de beste cafetaria in Zuid-Holland bij ons aan in de studio.

Oproep naar getuigen van inbraak crematorium De Dijk in Maassluis
In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken bij Crematorium De Dijk in Maassluis. Dinsdagochtend trof de eigenaar een enorme ravage aan in de kantoren van het gebouw. Twee ruiten waren ingegooid met een grote baksteen en er zijn een aantal sieraden gestolen. Henny Ammerlaan van het crematorium vertelde hier vanochtend meer over en deed gelijk een oproep naar getuigen van de inbraak.

Eigenaar Corjan Treffers is trots op prestatie cafetaria Family Treffers
Afgelopen dinsdag kwam cafetaria Family Treffers in Honselersdijk volop in het nieuws. Het etablissement mag zich dit jaar de beste cafetaria van Zuid-Holland noemen en staat op de vierde plek in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier. Vanochtend schoof een trotse Corjan Treffers bij ons aan in de studio om meer te vertellen over deze prestatie. Hij heeft al jarenlang ervaring als zelfstandig ondernemer, volgens hem een verklaring voor deze ontwikkeling van het bedrijf in een korte tijd van twee jaar.

Winnaar van Vredesposterwedstrijd 2018 in Westland maakt kans op reis naar New York
Ieder jaar organiseert Lions Club International een wereldwijde Vredesposterwedstrijd voor kinderen tussen 11 en 13 jaar. Het thema van dit jaar is ‘Aardig zijn helpt’. Maar liefst 220 kinderen van vier verschillende basisscholen hebben in het kader daarvan een poster gemaakt. Henk Visser van Lions Club Westland vertelde vanochtend dat het niet alleen om de tekenwedstrijd zelf gaat, maar ook om de problemen in de wereld aan te kaarten. Tijdens de wedstrijd werden er bijvoorbeeld lessen gegeven voor de vluchtelingenstroom in Nederland. Vanmiddag om 15:00 is de prijsuitreiking door wethouder Piet Vreugdenhil in de openbare bibliotheek in Naaldwijk. De winnaar(s) maken uiteindelijk kans op een reis naar New York.

Wat staat er deze week weer op het programma van WestlandTheater De Naald?
De uitverkochte voorstelling van Ali B, die eigenlijk voor aanstaande donderdagavond stond gepland, gaat niet meer door. Zelf staat hij niet meer inhoudelijk achter het programma en daarom wordt de show verplaatst naar het volgende seizoen. Als troost weet Nico Baars van WestlandTheater De Naald een andere leuke voorstelling aan te raden. Wegens verplaatsing van een kleine naar een grote zaal zijn er namelijk nog kaarten te krijgen voor Zoutmus met de voorstelling Kuikens van beton van vanavond.


Poll
Westland is op de 3e plek geëindigd in de verkiezing 'Schoonste Winkelgebied' van NederlandSchoon. Ondernemers uit 's-Gravenzande lieten vorige week echter weten zich te storen aan zwerfvuil in het winkelgebied. Vind jij dat het winkelgebied in Westland er verzorgd uitziet?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS