Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: motie om gevaarlijk kruispunt en Harold de Duivenman in de rouw

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 12 oktober 2018 13:10


In Gardien Tot Tien legde fractievoorzitter van CDA Jenny Vermeer uit waarom het kruispunt aan de Koningin Julianaweg veiliger moet. Volgende week dinsdag wordt er tijdens de raadsvergadering een motie ingediend. Harold de Duivenman bracht ons op de hoogte van het verlies van een van zijn nieuwste duiven.

Fractievoorzitter van CDA Jenny Vermeer over gevaarlijk kruispunt Koningin Julianaweg
De kruising van de Laan der Verenigde Naties met de Parallelweg en de Koningin Julianaweg in ’s-Gravenzande moet veiliger, vindt ook fractievoorzitter van CDA Jenny Vermeer. Vanochtend vertelde ze waarom het van belang is dat er wat aan de kruising wordt gedaan. Volgende week dinsdag wordt er een motie ingediend waarin wordt gepleit voor een verbetering van de veiligheid. Jenny Vermeer noemt hierbij vooral de veiligheid van de scholieren in de buurt.


Harold de Duivenman in de rouw om zijn nieuwe duif
Iedere week bellen we met Harold de Duivenman om te vragen hoe het met zijn ‘duiffies’ gaat. Deze week had hij helaas slecht nieuws te melden. Een van zijn nieuwste duiven is tegen de ruit van de buurman aangevlogen. Bij thuiskomst ontdekte Harold de dode duif in een wit tasje aan de voordeur. Vanochtend vertelde hij erg in de rouw te zijn, maar dat betekent niet dat de duif een fatsoenlijk graf krijgt.


Mediteren kan bij Op Hodenpijl
Wekelijks bellen we even met Merel Kester over het programma bij Op Hodenpijl in Schipluiden. Ook dit weekend staat er weer genoeg op de planning, waaronder twee meditatieavonden. Er is dus geen excuus om niet uitgerust te zijn na dit weekend.


Stefan van Eijk voorspelt 2-1 voor VELO tegen HVC’10
Dit weekend staan er weer genoeg voetbalwedstrijden op de planning in de regio, waaronder de wedstrijd tussen VELO en HVC’10. Zoals iedere week doet Stefan van Eijk een voorspelling over een wedstrijd. Deze keer voorspelde hij 2-1 voor VELO tegen HVC’10.


Poll
Bij drie verschillende snelheidscontroles in Maassluis zijn in de afgelopen dagen zeker twaalf boetes uitgeschreven. Loop jij vaak tegen een snelheidsovertreding aan?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS