Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: nieuwe parkeerplaatsen bij LTC en oude klassiekers in Theater Koningshof

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 11 januari 2019 11:34


In Gardien Tot Tien vertelde voorzitter Henk Salome van tennisclub LTC Naaldwijk erg blij te zijn met de aanleg van 46 parkeerplaatsen. Hij is vooral opgelucht dat het nu eindelijk een uitgesloten zaak is. Theater Koningshof in Maassluis is vandaag gestart met het draaien van 'Cinema Classics'. Marjan de Groot vertelde ons daar vanochtend meer over.

Tennisvereniging LTC Naaldwijk krijgt er 46 parkeerplaatsen bij
Tennisvereniging LTC Naaldwijk heeft een deal gesloten met de gemeente Westland voor de aanleg van 46 parkeerplaatsen. Voorzitter Henk Salome reageerde vanochtend erg enthousiast en vertelde opgelucht te zijn dat het nu eindelijk een uitgesloten zaak is. Vorige maand meldde de gemeente namelijk nog dat LTC niet op nieuwe parkeerplekken hoefde te rekenen.


Nieuw bij Theater Koningshof in Maassluis: Cinema Classics
Theater Koningshof in Maassluis organiseert iedere eerste woensdag van de maand een filmavond in ‘Cinema Koningshof’. Het Maassluise theater is sinds vandaag gestart met het draaien van ‘Cinema Classics’. Marjan de Groot vertelde vanochtend dat het theater op aanvragen van het publiek voor de komende maanden een reeks klassieke films heeft ingepland. Het initiatief is om 10.00 uur afgetrapt met de film 'Breakfast at Tiffany's'.


Bestel nu je kaarten voor de tragikomedie ‘Roet’ in De Noviteit in Monster
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart om 20.00 uur en zondag 31 maart om 14.00 uur staat toneelvereniging ’s-Gravenspel met de tragikomedie ‘Roet’ in De Noviteit in Monster. Vanochtend vertelde Janet Zuiderwijk dat zij in de rol duikt van Rita. Zij neemt haar moeder die lijdt aan alzheimer meer naar een villa in een bungalowpark om daar haar 85ste verjaardag te vieren met de hele familie. Kaarten kunnen besteld worden via 06 50 66 22 44 of janet_zuiderwijk@yahoo.com.


Vogelshow in Zwolle is voor Harold de Duivenman te ver weg
Iedere vrijdag vergezelt Harold de Duivenman ons weer met zijn stemgeluid.
Hij heeft het deze week onder andere over de Wereld Vogeltentoonstelling in Zwolle, waar dit jaar zes leden van de Westlandse Vogelvereniging aan deelnemen. Op de vraag of hij zelf ook nog een kijkje gaat nemen bij de 25.000 vogels uit 26 verschillende landen, hoeft hij niet lang over na te denken.


Sportverslaggever Stefan van Eijk voorspelt 3-1 voor Westlandia tegen Blauwgeel’38
Sportverslaggever Stefan van Eijk was deze week weer bij ons in de studio en deed zoals gewoonlijk op de vrijdag een voorspelling. Deze keer voorspelde hij 3-1 voor Westlandia tegen Blauwgeel’38. Bovendien leek hij ervan overtuigd dat Patrick Batist voor het derde doelpunt zorgt zondagmiddag.


Poll
Met een gemiddelde transactieprijs van 315.700 euro zijn de verkochte woningen in Westland van het afgelopen kwartaal aanzienlijk duurder dan vorig jaar. Zou jou het nog lukken om, met hypotheek, een huis te kopen in deze tijd?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS