Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: onvoldoende opvangmogelijkheden voor ouderen en twintig worstelaars in de ring

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: dinsdag 4 december 2018 10:54


In Gardien Tot Tien vertelde Diane Rang van Seniorenraad Westland meer over het probleem rondom de onvoldoende opvangmogelijkheden voor ouderen in Westland. Marco Kriek van Dutch Pro Wrestling vertelde wat ons komende zaterdag te wachten staat tijdens de worstelshow in Hoek van Holland.

Diane Rang van Seniorenraad Westland over onvoldoende opvangmogelijkheden voor ouderen
Er zijn onvoldoende opvangmogelijkheden voor hulpbehoevende ouderen in Westland. Diane Rang van Seniorenraad Westland vindt de cijfers schrikbarend en vertelde vanochtend dat dit onder andere te maken heeft met de ontwikkelingen in het overheidsbeleid. Volgens haar is het beleid er steeds meer op gericht om mensen langer thuis te laten wonen, terwijl het aantal ouderen juist toeneemt. Daarnaast vindt ze dat er ook meer plek moet komen voor ouderen die na ziekenhuisopname moeten revalideren. In een gesprek met wethouder Piet Vreugdenhil heeft de raad gevraagd om op korte termijn een oplossing te bedenken.


Dutch Pro Wrestling: ‘maak je op voor de worstelshow in Hoek van Holland aanstaande zaterdag’
Dutch Pro Wrestling organiseert komende zaterdag een worstelshow in Hoek van Holland. Organisator Marco Kriek vertelde vanochtend wat het publiek zoal te wachten staat. Zo vindt er een wedstrijd plaats waar maar liefst twintig worstelaars het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen in de ring. Het is de bedoeling dat ze elkaar over het bovenste touw van de ring gooien. De overgebleven worstelaar gaat er met een trofee vandoor.


Heleen Verduijn: ‘meteorologisch is de winter al begonnen’
Iedere dinsdagmorgen schuift Heleen Verduijn bij ons aan om te praten over alles wat haar opvalt in de natuur. Hoewel het winterseizoen officieel pas 21 december van start gaat, meende Heleen vanochtend dat de winter meteorologisch al begonnen is. Dit is voor de natuur echter nog niet te merken door de ‘warme’ temperaturen. Zo vertelde Heleen dat ze onlangs een lichtbruine kikker aanzag voor een herfstblaadje. Een opmerkelijk voorval waar onze natuurliefhebber enthousiast over te spreken was, maar tegelijkertijd ook enigszins bezorgd. “Als het zo warm blijft, dan zie je alweer de knoppen aan de bomen verschijnen, dat is niet de bedoeling natuurlijk,” aldus Heleen.
Vanaf aanstaande vrijdag is ze te zien in het programma ‘Fleur voor je deur’ op WOS TV. Dan krijg je een kijkje in het leven van Heleen als vrijwilliger in de natuur.


Poll
Geen nominatie voor Kiki Bertens bij het NOC*NSF Sportgala. Wielrensters Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen, shorttrackster Suzanne Schulting en langebaanschaatster Jorien ter Mors maken wel kans op de titel Sportvrouw van het Jaar. Wat vind jij?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS