Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: paspoort laten bezorgen en maatjes gezocht

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 3 oktober 2018 10:40


In Gardien Tot Tien vertelde wethouder Sonja Smit over het bezorgen van paspoorten aan huis in Midden-Delfland. Linda van Zee schoof namens Stichting Vitalis bij ons in de studio aan om een oproep te doen aan alle volwassenen in de regio.

Wethouder Sonja Smit over paspoort aan huis laten bezorgen in Midden-Delfland
Vanaf 16 oktober kun je als inwoner van Midden-Delfland voortaan je paspoort aan huis laten bezorgen. Op ieder adres in Nederland, dus er is ook de mogelijkheid om het nieuwe paspoort te laten bezorgen op het werk. Wethouder Sonja Smit vertelde vanochtend waarom dit idee is ingewilligd en hoe dat bezorgen van een paspoort dan in zijn werk gaat. Gisteren 'bezorgde' zij het eerste paspoort bij Ellemieke Wagenaar Hummelinck aan de Looksingel in Den Hoorn.


Stichting Vitalis zoekt maatjes voor kinderen tussen 5 en 18 jaar
Linda van Zee schoof vanochtend bij ons aan in de studio om een oproep te doen aan alle volwassenen in de regio. Stichting Vitalis zoekt namelijk maatjes voor kinderen tussen de 5 en 18 jaar. In Gardien Tot Tien legde ze uit waarom deze maatjes nodig zijn en wat je als maatje doet voor een kind.
 

Paul Loomans over workshop Tijdsurfen bij Op Hodenpijl
Paul Loomans geeft vanavond een workshop Tijdsurfen bij Op Hodenpijl in Schipluiden. In die workshop laat hij zien hoe je meer rust en voldoening in je leven kunt krijgen. Vanochtend vertelde hij waarom mensen behoefte hebben aan zo'n workshop.


Wat is er te zien in WestlandTheater De Naald?
Kate van Elswijk van WestlandTheater De Naald had deze week weer genoeg theatervoorstellingen voor ons in petto, waaronder Frank Evenblij en Erik Dijkstra met de voorstelling Bureau Sport. Volgens Kate een leuke combinatie van sport en theater.


Poll
Wethouder Sonja Smit van Midden-Delfland heeft dinsdagmiddag het eerste paspoort aan huis bezorgd in die gemeente. Zou jij bereid zijn meer te betalen om je paspoort thuis te laten bezorgen?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS