Archief

In Gardien Tot Tien: siergrassen in opkomst en hoe combineer je ziekte met werk?

In Gardien Tot Tien vertelde Marisca Urbanus over de gevolgen van kanker op de werkvloer. Anneke Duyvesteijn van Groei & Bloei vertelde wat de bezoekers van de presentatie over siergrassen vanavond te wachten staat.

Marisca Urbanus spreekt over combinatie kanker en werk bij Inloophuis Carma

Marisca Urbanus geeft vanavond een lezing over de combinatie van kanker en werk bij Inloophuis Carma. Door haar persoonlijke ervaringen met kanker en professionele ervaringen als HR-adviseur te combineren, geeft ze advies over de rechten, plichten en re-integratiemogelijkheden van de kankerpatiƫnt. Zelf kreeg Marisca op 36-jarige leeftijd de diagnose borstkanker en ondervond zij niet veel later de gevolgen daarvan bij terugkomst op de werkvloer. In Gardien Tot Tien vertelde zij wat voor impact kanker heeft op de werkvloer, hoe je dat het beste kunt aanpakken met je werkgever en niet tot een arbeidsconflict laat komen. Volgens Marisca is de avond niet alleen interessant voor kankerpatiƫnten, maar ook voor werkgevers en leidinggevenden.



Hortulanus Wiert Nieuman geeft vanavond presentatie over siergrassen

Oud-hortulanus Wiert Nieuman geeft vanavond een presentatie over siergrassen in de tuin in Ontmoetingskerk Naaldwijk. Hij gaat onder andere in op het gebruik van de grassen sinds de 60er jaren van de vorige eeuw. Anneke Duyvesteijn van Groei & Bloei Westland vertelde wat de bezoekers kunnen verwachten van de presentatie vanavond en was van mening dat siergrassen eigenlijk ook niet kunnen ontbreken in de tuin.



Nieuwe komedie en theatervoorstellingen in WestlandTheater De Naald

Kate van Elswijk praatte ons zoals elke week weer bij over het programma van WestlandTheater De Naald. Zo maakt de Mamma Mia! Here We Go Again film plaats voor de komische Nederlandse film Doris. Daarnaast staat er voor vrijdag een bijzondere voorstelling op de planning: rapper, comedian en radio-dj Riza Tisserand komt vertellen over zijn stap als moslim bekeerling.



Poll

Wie in Hoek van Holland een abonnement heeft bij kabelaanbieder Ziggo, kan vanaf vandaag geen analoge televisie meer ontvangen. Het bedrijf gaat zich volledig richten op digitale televisie. Kijk jij digitale televisie? 📺