Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: teleurstelling over bushokjes Hoekse Lijn en nieuw programma op WOS TV

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 2 november 2018 10:56


In Gardien Tot Tien deelde fractievoorzitter Jorrit Keijzer van PvdA Maassluis zijn teleurstelling en onbegrip over het geweigerde voorstel van verbeterde bushokjes en een compensatieregeling. Presentatrice Ilse de Wilde vertelde vanochtend meer over het nieuwe programma ‘Van kavel tot kapsalon’, dat vanaf vanavond te zien is op WOS TV.

Jorrit Keijzer van PvdA Maassluis begrijpt niet waarom er geen bushokjes komen richting Hoekse Lijn
Gisteren kwam in het nieuws dat er geen verbeterde overdekte bushokjes komen langs de route van het vervangend vervoer op de Hoekse Lijn. Naar aanleiding van de extra vertraging van de aanleg van de metrolijn had de PvdA-fractie in Maassluis daarop aangedrongen. Vanochtend vertelde fractievoorzitter Jorrit Keijzer teleurgesteld te zijn in het feit dat de RET aangeeft dit niet te doen vanwege technische problemen op de locatie en een beperkt aantal gebruikers. Dat laatstgenoemde kwam aan als een verrassing voor de partij. Volgens Keijzer zijn er genoeg innovatieve manieren om dit op te lossen. Naast de bushokjes werd er verder gevraagd om een betere compensatieregeling voor gedupeerde reizigers, maar ook dit gaat niet door.


Presentatrice Ilse de Wilde vertelt over nieuw programma ‘Van kavel tot kapsalon’ op WOS TV
Vanaf vanavond is het nieuwe programma ‘Van kavel tot kapsalon’ te zien op WOS TV. Ilse de Wilde presenteert het programma en vertelde vanochtend wat we allemaal te zien krijgen vanavond. In het programma wordt de familie Vijverberg-Heuchemer gevolgd die zestig jaar geleden een kapperszaak aan huis is begonnen. Nu het de beurt is aan dochter Marie-Louise om de zaak voort te zetten, is het tijd voor een kapsalon in een moderner pand. Broer Pascal heeft een eigen bouwbedrijf en met elkaar wordt besloten om de kapsalon in een nieuw pand te realiseren. Het hele proces van negen maanden wordt gevolgd door de camera’s en is tot en met woensdag te zien op WOS TV.


Harold de Duivenman over de nieuwe burgemeester en een duif voor 182.000 euro
Het weekend staat weer voor de deur en we zijn natuurlijk benieuwd naar wat Harold de Duivenman op de planning heeft staan. Dit weekend gaat hij op zoek naar een aanbouw om zijn duiffies in op te wachten. Verder vertelde hij vanochtend hoe hij over de nieuwe burgemeester denkt en heeft hij een boodschap voor de klagende mensen in de buurt van de boortoren. Tot slot heeft hij nog te melden dat er een duif te koop staat waar maar liefst 182.000 euro op is geboden. Op de vraag of hij zelf nog van plan is om een bod uit te brengen hoeft hij niet lang na te denken.


Stefan van Eijk voorspelt een kleine overwinning voor Naaldwijk tegen Schipluiden
Sportverslaggever Stefan van Eijk kwam zingend de studio binnen vanmorgen. Het is bijna weekend, en dat betekent dat het weer tijd is om een aantal voetbalwedstrijden in de regio bij te wonen. Deze keer voorspelde hij met 1-2 een kleine overwinning voor Naaldwijk tegen Schipluiden. Ook klonken er vanochtend huwelijksklokken in de studio. Niet voor Stefan, maar voor Kiki Bertens die volgend jaar gaat trouwen!


Poll
Burgemeester en wethouders in Midden-Delfland zien geen aanleiding voor onderzoek naar de mogelijkheden van een ondergrondse parkeergarage in Schipluiden. Hoe vind jij dat het gesteld is met de parkeergelegenheid in de regio?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS