Archief

In Gardien Tot Tien: Week van het Werk officieel geopend!

In Gardien Tot Tien werd maandagochtend de Week van het Werk officieel geopend en mochten we in het kader van deze week diverse gasten verwelkomen, onder wie het duo Spruijt en Opperman. Komende zaterdag zijn zij te zien in Theater Koningshof Maassluis met de voorstelling 'Zij en Ik'.

Week van het Werk officieel geopend

Deze week staat geheel in het teken van werk, werk en nog eens werk. Vanmorgen werd de Week van het Werk officieel geopend in het bijzijn van verslaggeefster Diana de Bruijn, en dus was de opening ook te horen via de radio in Gardien Tot Tien.



Dylan Boon van GJ Personeelsdiensten als co-host

Dylan Boon was vanochtend als eerste te gast om te vertellen over hoe GJ Personeelsdiensten te werk gaat met het vinden van een match tussen werkgever en werknemer. En hoe is de werksfeer bij GJ Personeelsdiensten eigenlijk?





Slager Dylan gaat voor winst tijdens International Young Butchers' Competition 2019

Twee weken geleden won de 21-jarige Dylan van Leeuwen de nationale voorrondes van de International Young Butchers' Competition. Volgend jaar vertegenwoordigt hij ons koude kikkerlandje als beste jonge slager van Nederland. Dit terwijl hij nog niet zo lang geleden een 'carrièreswitch' maakte van de opleiding fysiotherapie naar slager. Vanochtend zat hij bij ons in de studio om hier meer over te vertellen.



Spruijt en Opperman komende zaterdag in Theater Koningshof Maassluis

Komende zaterdag staat het duo Spruijt en Opperman met de voorstelling 'Zij en Ik' in Theater Koningshof Maassluis. De twee treden tegenwoordig steeds vaker op buiten het Westland. In het kader van de Week van het Werk blikte het stel terug op het begin van hun carrière. Ze zongen een liedje uit hun voorstelling en na afloop kwam er taart op tafel.



Cake van de dag voor statushouder Priva De Lier

Tijdens de Week van het Werk wordt er elke dag een 'match van de dag' door Patijnenburg uitgereikt aan een bedrijf met een bijzondere match. Dit keer ging de cake naar een statushouder binnen het bedrijf Priva in De Lier.



Poll

De Week van het Werk is begonnen! De hele week staan WOS Radio & TV in het teken van werk, werk en nog eens werk. Heb jij je droombaan al gevonden?