Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: aftrap Zomerbloemententoonstelling en 'Prince' in Naaldwijk

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: donderdag 6 september 2018 11:57


In het OchtendMagazine vertelde Heleen Valstar over de voorbereidingen op en het programma van de Zomerbloemententoonstelling, die vandaag van start gaat. David Dam, bekend van The Voice of Holland in 2014, staat vanavond samen met de andere zeven leden van De Prince Tribute Band in WestlandTheater De Naald.

Aftrap Zomerbloemententoonstelling in Oude Kerk Naaldwijk
Vanmiddag ging de Zomerbloemententoonstelling van start in de Oude Kerk in Naaldwijk. Voor het eerst voorziet Heleen Valstar de Oude Kerk van krachtige zomerbloemen in allerlei kleuren en vormen. In het OchtendMagazine vertelde ze wat we tijdens de 33e editie van de Zomerbloemententoonstelling allemaal kunnen verwachten. De tentoonstelling is tot en met zondag 9 september te bewonderen.


Een ode aan Prince in WestlandTheater De Naald
Vrijdagavond staat De Prince Tribute Band in WestlandTheater De Naald. De band bestaat uit maar liefst acht muzikanten. Volgens zanger David Dam speelt de band zowel bekende als minder bekende nummers en zit er dus voor iedere fan wel iets bij.


Vitis Welzijn zoekt maatje voor mevrouw uit Monster
Zoals elke donderdag heeft Simone van Vitis Welzijn weer diverse vrijwilligersvacatures klaarstaan. Zo staat er een vacature open bij Scouting Naaldwijk om op het evenement Fancy Fair te helpen met de kinderactiviteiten, en zoekt een mevrouw uit Monster een vrijwilliger om een wandeling mee te maken. 


Gemma praat ons bij over wat er speelt in Midden-Delfland
De Schakel ligt weer bij iedereen in Midden-Delfland op de deurmat. Gemma bracht ons op de hoogte van wat zich afspeelt in de regio, waaronder het driehonderdjarige bestaan van de Dijkmolen aan de Molenweg in Maasland.


Wat staat er allemaal te gebeuren in de Koningshof? Marjan weet het
Marjan vertelde wat voor voorstellingen ons binnenkort te wachten staan in Theater Koningshof in Maassluis, waaronder een avond met voormalig wielrenner Gert Jakobs en een optreden van het duo Spruijt en Opperman met een nieuwe editie van de voorstelling Zij en Ik.


Poll
Er zijn grote plannen voor een sportcomplex in Maassluis. Het Maassluise college van burgemeester en wethouders onderzoekt nu of deze plannen haalbaar zijn. Wat vind jij? Is zo'n sportcomplex in Maassluis een goed idee?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS