Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het Ochtendmagazine: De vijfde dag van de Week van het Werk

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 29 september 2017 11:34


In het Ochtendmagazine op WOS radio hadden we het vandaag over de vijfde dag van de Week van het Werk. Roel Batelaan van GJ Personeelsdiensten was vandaag onze co-host en ook vandaag hadden we weer iemand met een bijzonder beroep. 
 
Roel Batelaan over GJ Personeelsdiensten en de talentendag bij DON Opleidingen
De vijfde dag van de Week van het Werk is alweer aangebroken en vanmorgen was onze co-host Roel Batelaan. Roel werkt bij GJ Personeelsdiensten en vertelde ons daar meer over. Ook hadden we het over de talentendag bij DON Opleidingen die vrijdag plaatsvindt.


Bijzonder beroep: van fulltime hovenier naar visboer
In het kader van de Week van het Werk hebben we het natuurlijk over alles wat met werk te maken heeft. Zo ook: bijzondere beroepen. Johan Leerdam was van huis uit hovenier, maar besloot om zijn passie te volgen en daarnaast ook visboer te worden! Vanmorgen was hij te gast en vertelde hij ons alles over zijn aparte beroep.


Een nieuwe dag, een nieuwe pitch
Bij de Week van het Werk kon je tijdens het OchtendMagazine de WOS studio inwandelen om jezelf voor te stellen aan bedrijven door jouw eigen pitch te geven. Ook vrijdag hadden we weer een nieuwe pitcher te gast.


Edwin Zuidgeest presenteert ons weer een nieuwe Match van de Dag!
Tijdens de Week van het Werk wordt vanuit Patijnenburg elke dag een Match van de Dag aangekondigd. Vandaag was dat voor Van der Valk Systemen. Van der Valk systemen werkt samen met Patijnenburg, zij besteden bijvoorbeeld ook werk uit aan Patijnenburg. Natuurlijk moest de Match van de Dag ook vandaag weer gevierd worden met een taart, dus belde wij Edwin even op op het moment dat hij de taart ging overhandigen aan Van der Valk Systemen.


Thea Zuijderwijk van Snackbar de Meerpaal over opstaande vacatures
In de Week van het Werk zijn we natuurlijk bezig met alles wat met werk te maken heeft. Zo ook: vacatures! Thea Zuijderwijk van snackbar De Meerpaal zoekt nog helpende handjes om bijvoorbeeld bestellingen op te nemen, te bereiden en af te rekenen.


Harold de Duivenman over duivenverkoop
Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman. Met hem bespreken we de duivensport en de rest van wereld. Vandaag hadden we het over het verkopen en kopen van duiven afgelopen week in Poeldijk. Volgens Harold is het onzin om té veel geld aan een duif uit te geven. 'Honderd euro is zat voor een duif!'
Omdat het natuurlijk de Week van het Werk is hadden we het ook over de duivensport als echt beroep. Kan je er je brood mee verdienen? In de 'duifverkoopbranche' kan het volgens Harold wel.


Monique heeft vorig jaar dankzij de WvhW een baan gekregen en daar werkt ze nu nog steeds
Vorig jaar was de eerste editie van de Week van het Werk en één van de personen die toen in de studio kwam was Monique. Zij hield niet alleen een pitch, maar zij wou ook het nieuws voorlezen. Een slimme zet, want naar aanleiding daarvan is zij aan het werk gekomen! Via Roel Batelaan, die vandaag ook te gast was, heeft ze een administratieve functie gekregen bij Klaas Quartel B.V..

 
 
 
 
 

 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS