Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het Ochtendmagazine: De Week van het Werk is begonnen!

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: maandag 25 september 2017 11:46


In het Ochtendmagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen natuurlijk over de Week van het Werk. Deze is vandaag officieel geopend door Henk Salome. Hugo Buitelaar en Guido Tamerus van DON Opleidingen waren te gast en ook Gwenn Neuteboom kwam langs om over zijn carriere switch te praten.

De officiële opening van de Week van het Werk door Henk Salome van MKB Westland
Het is eindelijk zo ver! De Week van het Werk is officieel begonnen. En dat hebben we geweten vanmorgen. In het OchtendMagazine is de week officieel geopend, en dit is gedaan door Henk Salome van MKB Westland. Hij vertelde ons eerst wat meer over MKB Westland en natuurlijk ook over de relatie tussen MKB Westland en de Week van het Werk. Daarna heeft hij de Week van het Werk officieel geopend.


Bakkerij Vreugdenhil verraste ons met Week van het Werk gebak
De Week van het Werk is begonnen en dat moet gevierd worden! En hoe vier je zoiets? Precies, met gebak. Bakkerij Vreugdenhil kon ons daar wel een handje bij helpen door met heerlijke Week van het Werk gebakjes te komen. Natuurlijk was het gebak in verschillende smaakjes, waarop Chris Vreugdenhil zei: 'Zoals er verschillende mensen zijn met verschillende ambitities, zijn er natuurlijk ook verschillende gebakjes'.


Hugo Buitelaar van DON Opleidingen over partnerschap Week van het Werk
De Week van het Werk heeft een aantal partners, één daarvan: DON Opleidingen. Hugo Buitelaar en Guido Tamerus waren te gast vanmorgen in de WOS studio en vertelde ons over waarom DON Opleidingen nou partner is met de Week van het Werk en wat DON Opleidingen nou precies kan bieden voor zowel werkgevers als werknemers als mensen die een opleidingstraject willen volgen.


Stagiair Guido Tamerus van DON Opleidingen over opleidingstrajecten bij DON
Guido is al een paar maanden stagiair bij DON Opleidingen, en kon ons alles vertellen over de verschillende opleidingstrajecten bij DON. Iedereen kan bij DON zichzelf omscholen tot bijvoorbeeld buschauffeur of vrachtwagenchauffeur. Je hoeft alleen maar je CV en je motivatie naar donopleidingen.nl te sturen en wie weet kan jij die carriere switch maken!


Monique Scheepens kwam naar de WOS studio en hield haar pitch!
Monique Scheepens zoekt een baan als leidinggevende. Ze kwam naar de studio en hield haar pitch. Het had meteen resultaat, want Henk Salome van MKB Westland bood haar direct aan om te helpen.
Wil jij nou ook een open solliciteren door middel van jouw eigen pitch op de radio? Kom dan deze week langs bij de WOS studio!


Westlandse de nieuwe boswachter van Texel?
Heleen Verduijn, onder meer actief voor de Westlandse Schaapskudde, heeft een grote droom: boswachter worden. Om die droom te verwezenlijken, doet de Naaldwijkse mee aan het programma 'Boswachter gezocht' van SBS6. Ook Heleen heeft een aardige carriere switch achter de rug. Zij doet in het dagelijks leven eigelijk heel ander werk, ze is namelijk gastvrouw tijdens begrafenissen. Maar nu wilt ze dus boswachter op Texel worden!


Van docent Nederlands naar tatoeëerder, Gwenn Neuteboom deed het!
In het kader van Week van het Werk kwam Gwenn Neuteboom langs bij de WOS studio om te vertellen over zijn bijzondere carriere switch. Hij was namelijk eerstegraads docent Nederlands en heeft sinds kort zijn eigen tatoeage shop New Dawn Tattoo in Rotterdam. Hoe kwam hij op het idee om zo'n switch te maken? En hoe is het uiteindelijk gegaan? Hij legde het ons allemaal uit tijdens de eerste dag van de Week van het Werk.

 
Regionieuws
Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio. Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS