Archief

In het OchtendMagazine: Drukte voor de reddingsbrigade en wie wint het Songfestival?

In het OchtendMagazine belden we vanochtend met Maxim van Ooijen om vooruit te blikken op de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Daarnaast wist Roel Batelaan van de Monsterse reddingsbrigade ons te vertellen dat er tot nu toe geen noemenswaardige incidenten zijn gebeurd op het strand.

Israël dé favoriet voor de eerste halve finale

Vanavond is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Volgens kenner Maxim van Ooijen, oud-raadslid van D66 Westland, is Israël de favoriet voor vandaag. De grote finale op zaterdag gaat volgens de bookmakers echter gewonnen worden door Cyprus. We belden Maxim vanochtend op voor een vooruitblik.



Extra bemanning bij Monsterse reddingsbrigade

De Monsterse reddingsbrigade is eigenlijk pas vanaf 15 mei actief op het strand. Vanwege de afgelopen zonnige dagen is er extra mankracht ingezet. Volgens Roel Batelaan van de reddingsbrigade zijn er tot dusver geen noemenswaardige incidenten gebeurd op het strand. Dat komt ook door het koude zeewater, waardoor strandgangers het water liever nog even vermijden.



Nieuwe namen voor Waterpop

Zaterdag 28 juli stroom het Hofpark in Wateringen weer vol met festivalgangers tijdens de 41e editie van Waterpop. Eerder maakte de organisatie al de namen bekend van onde randere Wulf, Blackbird en DJ Bombastic. Roy de Letter kwam vanochtend met drie nieuwe namen, waarmee de line-up nu nagenoeg compleet is.



Aandacht voor inbraken in Veilig Westland

Vanaf woensdagavond 19.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Veilig Westland te zien op WOS TV. Daarin dit keer onder meer aandacht voor woninginbraken. Politiewoordvoerder Cor Spruijt vertelde meer over de inhoud van de uitzending.