Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het Ochtendmagazine: Heleen Verduijn ligt eruit bij Boswachter gezocht en de WestlandStek is uitgereikt

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: maandag 2 oktober 2017 10:42


In het Ochtendmagazine vanmorgen op WOS Radio hadden we het onder andere over het afgelopen sportweekend en belde we met Frank van Veen over het aankomende Huiskamerfestival voor Midden Delfland.

Heleen Verduijn moet veld ruimen in 'Boswachter Gezocht', maar is alles behalve teleurgesteld. 
De Naaldwijkse Heleen Verduijn is niet langer deelneemster in de tv-serie 'Boswachter Gezocht' (SBS6). Aan het eind van de uitzending van vrijdagavond bleek zij het veld te moeten ruimen. Elke maandag na de uitzending van 'Boswachter Gezocht' belde we met Heleen om terug te blikken op de afgelopen aflevering. Nu hadden we het dus, helaas, over haar vertrek. Maar zelf is ze er niet getreurd om. Ze heeft ontzettend veel geleerd tijdens het programma en gaat alsnog proberen om haar droom om boswachter te worden verwezenlijken. 


WestlandStek voor Henk Brabander
Henk Brabander uit Den Hoorn heeft vrijdagmiddag de WestlandStek gekregen. Wethouder Ouwendijk reikte de onderscheiding uit in verzorgingscentrum De Ark in Wateringen tijdens de viering van het 45-jarig jubileum van ouderenkoor De Vredesduif.


Stefan van Eijk praat je bij over afgelopen sportweekend!
Dit weekend stond voornamelijk in het teken van schaatsen. Er zijn goede resultaten geboekt door Jutta Leerdam en Dione Voskamp. Met de voetbal zondag waren er helaas wat minder goede resultaten. Met voetbalploeg Westlandia gaat het nog steeds niet echt goed. Zij hebben de openingswedstrijd van deze compentitie gewonnen en daarna vijf keer op rij verloren.


Huiskamerfestival Midden Delfland in Schipluiden
Zaterdagavond 14 oktober wandelen deelnemers onder het licht van de maan tussen huiskamers van gastvrije bewoners in Midden Delfland om verschillende voorstellingen in diverse huiskamers te bewonderen. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen. We hadden het erover met Frank van Veen. 


Regionieuws
Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.


Poll
We kunnen er niet meer omheen: Burgemeester Sjaak van der Tak is nu echt vertrokken. Ga jij hem missen? 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS