Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Hoekse Joël Domingos in kwartfinale 'De Grote Prijs van Nederland' en extra stembureaus in Westland

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 29 november 2017 10:37


In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen met Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater De Naald en hadden we het met stembureaulid Wybe Epema over de tien nieuwe stembureaus. Ook interviewden we Joël Domingos over het feit dat hij in de kwartfinale staat van 'De Grote Prijs van Nederland'. 

Joël Domingos uit Hoek van Holland in de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland
Joël Domingos is een jonge zanger, rapper en producer van Nederlands-Kaapverdiaanse afkomst. Hij is geboren en getogen in Hoek van Holland en staat nu in de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland. De Grote Prijs van Nederland is grootste live-competitie in Nederland voor popmuzikanten met eigen werk. Oud-winnaars zijn o.a. Typhoon, Eefje de Visser, Roosbeef, Lucky Fonz III en Tom Holkenborg (Junkie XL). Ook finalisten als Dio, Ronnie Flex, Jiggy Djé, Mr. Polska en De Likt en Ali B. hebben het ver geschopt. Joël maakt muziek in R&B, Hip Hop en Pop stijl. Op hem stemmen kan via groteprijsvan.nl/deelnemers/joel-domingos/.


In Westland komen tien extra stembureaus
De gemeente Westland richt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart liefst tien extra stembureaus in. De locaties van deze stembureaus worden op een later moment bekendgemaakt. Er wordt tevens nog gezocht naar stembureauleden. Vanmorgen spraken we met Wybe Epema die de afgelopen verkiezingen stembureaulid was over de extra stembureaus.


Kate van Elswijk over de planning bij het WestlandTheater De Naald
Elke woensdag bellen we met Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater De Naald. December wordt een drukke maand voor het theater, dus legde Kate ons uit wat er deze en volgende week te doen is om het overzicht te bewaren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS