Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Lara van Ruijven blikt terug op de Olympische Spelen

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 28 februari 2018 10:45


In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen Lara van Ruijven aan de lijn! Zij deelde met ons haar ervaringen van de Olympische Spelen. Ook spraken we met Kate van Elswijk over de planning van WestlandTheater de Naald en maakten we samen met haar de winnaar bekend van de geheel verzorgde avond voor Billie! – Lady Sings the Blues. Tot slot deelde Henk van Hoorn van Henk's Verkeersschool wat handige tips om veilig over de gladde wegen te rijden.

Lara van Ruijven blikt met ons terug op de Olympische Spelen
Olympisch kampioene Lara van Ruijven wordt zondag door de gemeente Westland gehuldigd. Dat zal om 14.00 uur zijn op de schaatsbaan van Hard Gaat Ie in De Lier. Het publiek wordt gevraagd om Lara in oranje outfit te feliciteren. Wij spraken haar vanmorgen in het OchtendMagazine om terug te blikken op haar avontuur van de afgelopen twee weken!


De planning van WestlandTheater de Naald en uitreiking winnaar Billie! – Lady Sings the Blues
Vanmorgen belden we met Kate van Elswijk over de planning van deze week en volgende week in het WestlandTheater de Naald. Ook maakte we de winnaar van de volledig verzorgde avond uit met Billie! – Lady Sings the Blues bekend!


Hoe kom je veilig met de auto thuis nu het zo glad is?
Het sneeuwde vanmorgen even en het is steenkoud buiten! De perfecte ingredienten voor een gladde weg. Wij waren wel benieuwd wat je het beste kon doen als het glad is op de weg en daarom vroegen we Henk van Hoorn van Henk's Verkeersschool uit Hoek van Holland wat we het beste kunnen doen met deze weersomstandigheden!


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS