Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Lichaam gevonden in haven Maassluis en brand strandtent Zwoel

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: maandag 4 december 2017 13:29


Wat begon als een rustige ochtend eindigde als een ochtend met een grote brand op het strand van Hoek van Holland en een gevonden lichaam in de buitenhaven van Maassluis. Fred van der Ende was ter plekke in Hoek van Holland en verslaggever Bas Booister lichtte ons toe over het gevonden lichaam. Verder hadden we het vanmorgen ook over streekdichters en praatte Stefan van Eijk je bij over het laatste sportnieuws uit de regio. 

Brand in strandtent Hoek van Holland
Bij strandtent Zwoel aan de Zeekant in Hoek van Holland is vanmorgen rond 9.00 brand uitgebroken. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is. De vlammen sloegen al snel uit het dak van het gebouw. Fred van der Ende was ter plaatste en gaf ons de laatste informatie over de brand. Voor laatste informatie zie: http://www.wos.nl/brand-in-strandtent-hoek-van-holland/nieuws/item?1052879 


Lichaam man gevonden in water Maassluis
In het water bij de Govert van Wijnkade in Maassluis heeft de politie maandagmorgen het lichaam van een man gevonden. Hulpdiensten rukten massaal uit nadat een omstander een plons hoorde en daarna witte kringen in het water zag. De schoenen van het slacthoffer waren al snel zichtbaar en niet veel later kwam ook het lichaam van de man tevoorschijn. Verslaggever Bas Booister vertelde er meer over tijdens het OchtendMagazine.


Op de hoogte van het laatste sportnieuws door Stefan van Eijk
Elke maandag praat Stefan je bij over het laatste sportnieuws uit de regio.


Gezocht: nieuwe Westlandse streekdichter
Het bestuur van Schrijvers tussen de Kassen is op zoek naar een nieuwe streekdichter. Sinds 2016 vervult Marijke van Geest de functie, maar haar termijn zit er bijna op. Taalkunstenaars die willen meedingen naar de eervolle titel kunnen zich aanmelden voor de selectieronde die vrijdag 19 januari sluit.


Poll
Het Sinterklaashuis in Maasland heeft zondagmiddag de 7.000e bezoeker verwelkomt, een nieuw record. "Hier hebben we alleen maar stiekem van kunnen dromen", schrijft de organisatie. Ben jij al langsgeweest?
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS