Archief

In het OchtendMagazine: Lierse snaren zijn terug en prachtige goals van het Westlands Elftal

In het OchtendMagazine spraken we met Jan van Dijk, voorzitter comité Versier De Lier, over de verdwenen snaren die nu weer teruggebracht zijn bij de lier op de rotonde bij de Sportlaan in De Lier. Daarnaast blikten we met trainer Johan Voskamp terug op de oefenwedstrijd tussen het Westlands Elftal en Excelsior Rotterdam.

Lierse snaren zijn terug

Jan van Dijk kan zijn geluk niet op. De snaren en het naambordje die eerder deze week werden ontvreemd van de lier op de rotonde bij de Sportlaan in De Lier, zijn weer terug op hun plek. Sinds zondagochtend heeft het instrument de onderdelen terug. Ze moeten alleen nog gemonteerd worden. Volgens Jan, voorzitter van comité Versier De Lier, kunnen ze vandaag nog teruggeplaatst worden.



Westlands Elftal - Excelsior Rotterdam: 3-7

De oefenwedstrijd tussen het Westlands Elftal en Excelsior uit Rotterdam is zaterdagmiddag geëindigd in 3-7. De Westlandse goals werden gemaakt door Laurens Kooren (SC Monster), Melvin van der Zeijden (Verburch) en Lars van den Berg (Maasdijk). Volgens trainer Johan Voskamp waren het stuk voor stuk 'beauty's'.



Veteranendag Maassluis was 'gezellig'

De tweede Veteranendag in en om theater de Koningshof in Maassluis was ondanks de tegenvallende bezoekersaantallen een gezellige dag. Dat vertelde veteraan en een van de organisatoren Kees Tempelaars. Er waren 34 veteranen op de dag aanwezig, een paar minder dan vorig jaar. Tijdens de dag waren overigens ook niet-veteranen welkom.



Bertens naar kwartfinales?

Het gaat lekker met tennister Kiki Bertens op het grandslamtoernooi Wimbledon. Vandaag kan de Wateringse zich plaatsen voor de kwartfinales als zij weet te winnen van de Tsjechische Karolina Pliskova. Sportverslaggever Stefan van Eijk geeft haar een goede kans.



Poll

Wie rond middernacht het strand bezoekt, kijkt zijn ogen uit. Langs grote delen van de Zuid-Hollandse kust is zeevonk te zien. Een bezoekje waard?