Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Ontbijten met de burgemeester en kijk achter de schermen bij een kweker

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 8 november 2017 11:30


In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met KP Holland over hun deelname aan Het Klokhuis Onderneemt Backstage en was verslaggeefster Diana de Bruijn op locatie in het nieuwe gemeentehuis tijdens het Nationale Schoolontbijt. 

Groep 4 van De Blinkerd ontbijt met burgemeester
Vanmorgen brachten 28 leerlingen van CBS De Blinkerd uit Monster een ontbijtje bij burgemeester Van Ardenne in de raadszaal in Naaldwijk. Met dit ontbijt geven de kinderen het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt. Een week waarin ruim 550.000 kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 3.000 basisscholen. Onze verslaggeefster Diana de Bruijn was erbij.


Het Klokhuis Onderneemt aankomende zaterdag bij KP Holland
Het blijkt dat steeds meer kinderen onder de achttien jaar zich bij de Kamer van Koophandel registreren met een eigen bedrijfje. Want waarom wachten met ondernemen tot je volwassen bent? Het Klokhuis Onderneemt Backstage geeft kinderen de gelegenheid om meer te leren over bepaalde bedrijven. Het Westlandse KP Holland doet ook mee. 


Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater de Naald
Elke woensdag bellen we met Kate van WestlandTheater de Naald over wat we allemaal in het theater kunnen beleven de komende tijd. Zo is er vanavond een cabaretvoorstelling en morgenavond is er een muziektheaterproductie.


Aad Westdijk over de Beaujolais Primeur
Volgende week is de derde donderdag van November en dat betekent dat landelijk de Beaujolais Primeur gepresenteerd gaat worden. Dat is de eerste wijn van de nieuwe oogst in Frankrijk. Aad legt ons uit waarom dat gebeurt wordt op de derde donderdag van November en wat het precies inhoudt.


Regionieuws
Jelmer Lelieveld praat je bij over het laatste nieuws uit de regio!


Poll
Het Westland krijgt een regenboogzebrapad! Wat vind jij hiervan?
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS