Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het Ochtendmagazine: Regiodirecteur Cor van Dalen weg bij ISW en NK Kerstdorpen bouwen

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 4 oktober 2017 10:55


In het Ochtendmagazine op WOS radio spraken we vanmorgen met Cor van Dalen over zijn vertrek bij het ISW en belde we met Kate van Elswijk over de aankomende planning bij WestlandTheater de Naald. Ook hadden we het met Aad Westdijk over de lekkerste drankjes tijdens deze herfstdagen.

Regiodirecteur Cor van Dalen weg bij ISW
De regiodirecteur van ISW, Cor van Dalen, vertrekt per 1 januari a.s. bij de Westlandse scholengemeenschap. De inwoner van Maassluis wordt bestuursvoorzitter van het Kalsbeek College in Woerden. Van Dalen was elf jaar lang verbonden aan ISW. Onduidelijk is nog wie hem gaat opvolgen. We hadden het vanmorgen over zijn reden van vertrek, zijn toekomstige baan en zijn opvolger. 


NK Kerstdorpen bouwen komt naar het Westland
Het Nederlands kampioenschap Kerstdorpen bouwen wordt dit jaar in Westland gehouden. Drie keer was Nootdorp de plaats van handeling, de vierde editie is in tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande. Dit heeft de organisatie maandag laten weten. We hadden het erover met de eigenaar van De Carlton, Marcel Koene. 


Geen asbest vrijgekomen bij grote schuurbrand Maasland
Bij de grote schuurbrand maandagavond in Maasland is geen asbest vrijgekomen. Dat zegt burgemeester Rodenburg van Midden-Delfland. De brand woedde in een schuur die nog maar twee jaar oud was. "Een geluk bij een ongeluk", aldus de burgemeester.


Proefwinkel HEMA geopend in Maassluis
HEMA-directeur Tjeerd Jegen heeft maandagavond samen met zijn moeder de nieuwe HEMA in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis officieel heropend. De directeur kwam speciaal naar Maassluis omdat dit zijn oude woonplaats is en zijn moeder er nog steeds woont. Het meeste bijzondere aan de nieuwe HEMA, is dat het een 'proefwinkel' is.


"Hallo Agnes, weet je wie ik ben?"
Waarnemend burgemeester Agnes van Ardenne heeft zich maandag in een video voorgesteld aan de inwoners van Westland. Ze wil graag in gesprek met de inwoners van Westland en roept in de video op Facebook op om haar op straat aan te spreken met: "Hallo Agnes, weet je wie ik ben?". Op deze video kwam aardig wat reactie. 


Aad Westdijk van de Mitra over de verandering van wijn in deze tijd van het jaar
Vanmorgen in het Ochtendmagazine hadden we het over het feit dat de prijzen in de supermarkt weleens kunnen gaan dalen. We vroegen of dat misschien ook kon gaan gebeuren bij Aad Westdijk van de Mitra in Monster, maar bij Aad veranderd er niks aan de prijs van de alcoholische dranken. Wel gaf hij ons goed advies over de lekkerste bokbiertjes van dit moment. Ook adviseerde hij ons wat nou echt lekkere wijnen zijn voor deze tijd van het jaar. We gaan weer richting de wat zwaardere wijntjes, dus doe er je voordeel mee!


Kate van Elswijk over de aankomende planning van WestlandTheater de Naald
Er staat weer veel leuks op de planning van WestlandTheater De Naald. Er is weer een nieuwe maand aangebroken en de herfstvakantie is alweer om de hoek, dus er zijn een hoop nieuwe voorstellingen in De Naald. Er worden volop nieuwe films geboekt, zoals bijvoorbeeld: Dikkertje Dap!
Wat betreft voorstellingen is er ook een vol programma bij het Westlandtheater. Zo is er vanavond een cabaret voorstelling van Tom Lash genaamd 'Uit Vrije Wil'.Poll
Het is vandaag dierendag. Wordt jouw huisdier nog in de watten gelegd?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS