Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het Ochtendmagazine: Rocco de Heer tweede geworden in GK4 kartkampioenschap en Cor Spruijt over fietslichtcontrole

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: dinsdag 24 oktober 2017 11:30


In het Ochtendmagazine op WOS Radio belden we vanmorgen met Rocco de Heer, het jonge Maassluise karttalent van 13 jaar en hadden we het met Cor Spruijt over waarom het zo belangrijk is om goed licht te hebben op je fiets. 

Maassluise karttalent Rocco de Heer tweede geworden bij GK4 kartkampioenschap
Vanmorgen belden we met niemand minder dan 13-jarig karttalent Rocco de Heer. In de vijfde race van het internationale GK4 kartkampioenschap die afgelopen zaterdag werd verreden in Spa-Francorchamps is hij na een spectaculaire inhaalrace vanaf de laatste plaats uiteindelijk tweede geworden.


Cor Spruijt over fietslichtcontrole
Het blijft steeds langer donker en dat betekent dat we de fietslampen tevoorschijn moeten halen. Doe je dat niet? Dan riskeer je een boete. Cor vertelde ons vanmorgen dat er vanaf nu steeds meer gecontroleerd wordt op het fietsen met licht, dus je bent gewaarschuwd!


MiddenInn sluit de deuren
Restaurant MiddenInn bij busstation Maasland Viaduct gaat eind deze maand noodgedwongen dicht. Volgens de eigenaar zijn er onoplosbare geschillen met de huisbaas. Per zondag 29 oktober is het na zes jaar over en uit met de zaak.


Familie bedankt alerte motoragent
De mensen die in de nacht van donderdag op vrijdag uit een brandende woning in Kwintsheul zijn gehaald, maken het goed. Motoragent Paul Hofstra was bezig met een surveillance en ontdekte de brand. Door zijn sirene aan te zetten heeft hij de bewoners kunnen wekken. Als de bewoners boven hadden geslapen, was het niet goed afgelopen, is hun overtuiging.


Paco Dalmau wint Waterweg Cultuurprijs 2017
Paco Dalmau heeft met The White Wall Project V de Waterweg Cultuurprijs 2017 gewonnen. Voor dit project wil de kunstenaar inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis een kilometerslang canvas laten beschilderen.
Volgens juryvoorzitter Bert van Meggelen is het 'een spannend project' dat onder meer vanwege de bijzonderheid de prijs heeft gewonnen.


Regionieuws
Nieuwslezer Bas Booister praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.


Poll
Sarina Wiegman is door Fifa uitgeroepen tot de beste coach in het vrouwenvoetbal. Denk jij dat de Oranjevrouwen gaan winnen van Noorwegen vanavond?
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS