Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Sarina Wiegman vertelt over haar loopbaan en meer huizen verkocht

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: donderdag 12 oktober 2017 14:22


In het OchtendMagazine op WOS Radio blikten we vooruit op een speciale avond van TopSport Westland, waarbij ook Sarina Wiegman zal spreken. De voorzitter van NVM Haaglanden maakte de woningmarktcijfers bekend.
  
Meer woningen verkocht in Westland
In het Westland zijn in de periode van juli tot en met september dit jaar 237 woningen verkocht. Dat is een toename van 17,4 procent in vergelijking met dezelfde periode van 2016. Ten opzichte van het tweede kwartaal dit jaar is er een toename van 11,4 procent. Dat vertelde Jan Kokje, de voorzitter van NVM afdeling Haaglanden op WOS Radio.

 
Speciale avond over topsport en het bedrijfsleven
Topsport Westland organiseert vanavond een bijzondere avond om topsport en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Speciale gast is vanavond Sarina Wiegman, de bondscoach die met de Nederlandse voetbalvrouwen Europees Kampioen werd. Zij komt vertellen over haar weg naar de top.

    
Hoogheemraadschap neemt maatregelen na vervuild water
Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft in Maasland diverse maatregelen genomen nadat maandag een van de stuwen met opzet was opengezet. Deze stuw wordt gebruikt om de Commandeurspolder zonodig af te sluiten van de andere sloten in het dorp. En dat was vorige week van groot belang, nadat bij een schuurbrand aan de Kwakelweg vervuild water in de omliggende sloten terecht was gekomen.

    
Museum de Schilpen houdt bijzondere vrijwilligerscampagne
Museum de Schilpen in Maasland is hard op zoek naar vrijwilligers. In het museum, dat is gevestigd in een oude kruidenierswinkel, is volledig afhankelijk van vrijwilligers. De lokale journalist Gemma van Winden-Tetteroo legt uit wat er voor vrijwilligers zoal te doen is.

  
In bed met Dietrich en Piaf in Koningshof
In theater Koningshof in Maassluis zijn weer verschillende voorstellingen te zien.  Dietrich en Piaf is een muziektheatervoorstelling over de vriendschap tussen Marlène Dietrich en Edith Piaf. Ze waren hartsvriendinnen: zangeres Edith Piaf, die het leven opdronk tot de laatste teug, en filmster Marlène Dietrich die haar leven zorgvuldig plande. Waarom klapte hun relatie uit elkaar? Heden en verleden vloeien door elkaar als Dietrich en Piaf hun eigen versie van de gebeurtenissen geven.

 
Wouter heeft weer verschillende leuke vacatures
Vitis Welzijn heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Wouter heeft weer drie bijzondere vacatures opgezocht. Bij één van de vacatures krijg je zelfs een opleiding. Kijk voor alle vacatures op VitisWelzijn.nl.

  
Het regionieuws
Hildo Göbel praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS