Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: Vierde dag van de Week van het Werk

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: donderdag 28 september 2017 12:12


Op de vierde dag van de Week van het Werk stond onze mobiele radiostudio opgesteld in het gemeentekantoor van de gemeente Westland.

Van der Tak: "Om om burgemeester te worden, moet je een sollicitatiebrief schrijven"
De bijna ex-burgemeester van Westland, Sjaak van der Tak, schoof vanmorgen aan in de WOS studio in het stadhuis van Westland. We blikten met hem terug op gisteren, toen hij werd benoemd tot ereburger van Westland. Hij was duidelijk nog onder de indruk van de vele lovende woorden die woensdagmiddag gesproken werden. In het kader van de Week van het Werk bespraken we met hem hoe hij burgemeester werd. Ook bespraken we zijn nieuwe baan als voorzitter van LTO Glaskracht.

     
Vacatures bij Nature's Pride
Ook bij Nature's Pride zijn er verschillende vacatures. Het bedrijf organiseert vandaag een bijzonder banenevent. Dertig sollicitanten doorlopen in een halve dag een bijzonder traject, de volgende dag weten ze of ze aangenomen zijn.


  
Taart voor de Match van de Dag!
Patijnenburg maakt de match tussen mens en werk. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden aan een bouw geholpen. Ook in de facilitaire dienst van de gemeente Westland werken meerdere mensen via Patijnenburg. Karin van Patijnenburg brengt een taart naar de match van de dag.

  
Carlie van Spruijt en Eva Opperman volde haar hart
Carlie Spruijt en Eva Opperman hadden een droom: ze wilde carriere maken als kleinkunst duo. Het tweetal wist van te voren dat het een lange weg zou worden. Ook was niet zeker of ze er ooit geld mee zouden verdienen Toch gingen ze ervoor.

 
Pitch: Cathy van der Salm zoekt baan als event manager
Cathy van der Salm zoekt een baan en dus kwam ze naar onze mobiele studio in het gemeentehuis in Naaldwijk. De enthousiaste Cathy zoekt een baan als event manager. Wil je meer weten van Cathy? Kijk dan op haar LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/cathyvandersalm/
  
    
Presentatrice Jantien 't Hart ontdekt bijzondere beroepen
WOS presentatrice Jantien 't Hart maakt kennis met allerlei bijzondere beroepen en bedrijven. Ze is erg onder de indruk van wat ze tot nu toe heeft meegemaakt. Haar belevenissen zijn deze week elke avond te zien in het WOS TV programma Week van het Werk.

  
Elektravon zoekt monteurs
Deze hele week staat alles in het teken van werk. Werkzoekenden grijpen kunnen op WOS Radio komen pitchen. Werkgevers grijpen hun kans om vacures onder de aandacht te brengen. Elektravon zoekt monteurs.

  
Teamleider Peter Boelens vertelt over werken bij de gemeente
Hoe is het om te werken bij de gemeente? Wat doet de gemeente om medewerkers te motiveren? Hoe gaat de gemeente om met oudere werknemers? We vroegen het Peter Boelens, hij is teamleider bij de gemeente Westland.

    
Ook via het historisch archief komen mensen aan het werk
Er zijn vele manieren om aan een baan te komen. Ook het Historisch Archief Westland helpt soms mensen aan een baan. Er zijn geen vacatures, maar er zijn wel plekken voor vrijwilligers. Peter Smit legt uit dat via dit vrijwilligerswerk, verschillende mensen aan een betaalde baan zijn komen.

  
Pitch: Dennis Hartman zoekt baan als manager
Dennis Hartman zoekt werk. Hij kwam naar onze mobiele radiostudio in het gemeentehuis aan de Verdilaan in Naaldwijk en hield zijn pitch.

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS