Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Inbraak bij sportverenigingen Maassluis West

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 9 augustus 2018 13:39

Foto: Beveiligingsbeelden Evergreen


Er is ingebroken in het gebouw van hockeyvereniging Evergreen en de gedeelde kantine van wandelvereniging VTM en Jeu de Boulesvereniging Allez Tirer in Maassluis. De inbraak vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag. Waardevolle spullen zijn er eigenlijk niet weggenomen, maar flinke braakschade is er wel.

De panden staan op ongeveer 200 meter van elkaar af. Uit de kantine van Allez Tirer en VTM zijn slechts wat blikjes frisdrank meegenomen. Bij Evergreen werd er duidelijk gezocht naar geld, maar daar wordt al tijden alleen met de pinpas betaald, dus werden er geen contanten gevonden. Uiteindelijk heeft men een pinautomaat meegenomen.

De schade aan de gebouwen varieert van braakschade aan een raam en een deur tot een geforceerd slot bij het hek. Evergreen heeft beelden van de daders, gemaakt door de bewakingscamera. De club hoopt dat hiermee de daders kunnen worden opgepakt.

De dubbele inbraak doet denken aan de inbraken die eind 2016 bij diverse clubs in dezelfde omgeving werden gepleegd. Uiteindelijk zijn hier twee personen voor aangehouden. Destijds werd er ook bij voetbalclub MSV'71 en honkbalvereniging De Gophers ingebroken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS