Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Informatieavond over plannen Woudseweg

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 13 augustus 2019 16:44

Foto: Provincie Zuid-Holland


Wie meer wil weten over hoe de Woudseweg (N223) bij Schipluiden er in de nieuwe situatie uit gaat zien, kan op donderdag 29 augustus een kijkje nemen tijdens een inloopavond van de provincie Zuid-Holland. Daar worden onder meer 3d-visualisaties getoond om een goed beeld te geven van het definitieve ontwerp van de weg.

De weg wordt aangepakt tussen de rotonde bij de Noord-Lierweg en de aansluiting met de A4. Daarnaast wordt de fietsoversteek bij de Lotsweg heringericht en er komt een parallelweg vanaf Woudseweg nummer 23 tot de rotonde bij de carpoolplaats. Op die carpoolplaats wordt het aantal parkeerplaatsen bovendien uitgebreid.

De informatieavond is van 19.00 tot 20.30 in Koffiehuis De Hooiberg in 't Woudt. Medewerkers van de provincie kunnen daar ook uitleg geven over de rest van het project en de planning daarvan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS