Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Inhoudelijke behandeling moordzaak Kloosterpad uitgesteld

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 23 september 2019 14:12

Foto: District8


De inhoudelijke zitting tegen de drie verdachten van de moord op een bewoner van het Kloosterpad in Den Hoorn in januari vorig jaar, gaat deze week nog niet door. De zaak zou komende donderdag en vrijdag voorkomen, maar is uitgesteld op verzoek van de advocaat van een van de verdachten.

De 59-jarige bewoner werd op 22 januari 2018 dood in zijn huis gevonden. Het slachtoffer was aan handen en benen vastgebonden en had twee messen in zijn rug. Al snel werden drie verdachten aangehouden, een nu 20-jarige man uit Beverwijk, een 42-jarige man uit Didam en een 45-jarige Delftse.


Na meer dan een jaar zou deze week de zaak eindelijk voorkomen en zou de officier van justitie de strafeis bekendmaken. De advocaat van een van de verdachten heeft echter nieuwe onderzoekswensen ingediend, zo meldt een woordvoerster van de rechtbank in Den Haag. Daardoor wordt de zaak alleen pro forma (niet-inhoudelijk) behandeld. Een nieuwe datum voor de inhoudelijke behandeling is er nog niet.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS