Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Intochten Sinterklaas in de regio feestelijk verlopen

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: zaterdag 23 november 2019 16:43

Foto: Van der Ende Diensten


Evenals vorige week zijn Sinterklaas en zijn pieten ook deze zaterdag in verschillende plaatsen in onze regio feestelijk binnengehaald. De goedheiligman maakte zijn opwachting in Maasland, 's Gravenzande, Ter Heijde, Den Hoorn, Wateringen, Schipluiden, Kwintsheul en Maasdijk.

In Ter Heijde verwelkomde burgemeester Bouke Arends van Westland Sint Nicolaas samen met oud-wethouder Frank Rijneveen. Na de ontvangst voor Hotel Elzenduin, maakte het gezelschap een tocht door het dorp. 


In 's-Gravenzande was Sinterklaas eerst in geen velden of wegen te bekennen. Toen hij niet op de afgesproken tijd was aangekomen, begonnen kinderen en andere belangstellenden de goedheiligman samen te zoeken. Even later kwam hij toch tevoorschijn en kon het feest op het Marktplein toch beginnen. 

De wijkagent van Maasland spreekt op Twitter over de intochten in Maasland en Schipluiden, die volgens hem "heel gezellig" waren. Ook de intochten in andere plaatsen in onze regio zijn, volgens de politie, feestelijk en rustig verlopen.    


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS