Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Inwoners Den Hoorn zondag te zien in Miljoenenjacht

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 4 oktober 2019 11:33

Foto: Roy Beusker


Vijftig inwoners van Den Hoorn zijn komende zondag vanaf 20.00 uur te zien in het SBS6-programma Miljoenenjacht. In het door Linda de Mol gepresenteerde programma kunnen zij kans maken op geldprijzen die oplopen tot 5 miljoen euro.

Brigitte (48) is een van de gelukkige studioplaatswinnaars: "Ter voorbereiding kijk ik nu naar alle afleveringen van Miljoenenjacht. Mijn collega's zeiden: 'zorg dat je achter de desk belandt en ga ervoor!' Dus daar ga ik me aan houden en voor de rest laat ik me leiden door spontane ingevingen. Mocht ik een geldprijs winnen, dan is dat voor een nieuwe keuken en als het kan een nieuwe badkamer. En als het ├ęcht veel geld is, dan krijgt onze dochter een paard."

De inwoners van Den Hoorn zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Een van de 500 aanwezigen maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS