Fred van der Ende

Ivar Slik wint MTB Beach Challenge 2020

Ivar Slik is de winnaar van de Business People Westland MTB Beach Challenge 2020. Hij reed de rit in 1.07.56. Rick van Breda werd tweede en de derde plaats was voor Bram Immingg. De opbrengst van de race gaat dit jaar naar het Zeldzame Ziekten Fonds. "Hoeveel er precies is opgehaald weten we nog niet, maar we hebben minimaal 10.000 euro opgehaald voor onderzoeken", vertelt organisator Rombout Korteweg op de radio bij WOS Sport.

Dit jaar deden er 280 deelnemers mee aan de race, die voor de zesde keer werd gehouden. Ieder jaar is het parcours 40 kilometer lang. De mountainbikers beginnen in 's-Gravenzande, naar Hoek van Holland, via de duinen naar Scheveningen, waarna ze weer finishen in 's-Gravenzande.