Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jacques Senf met Maaslandse kinderen naar Museon

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: maandag 7 november 2016 15:52


Met zo'n 600 Maaslandse basisscholieren heeft impresario Jacques Senf maandagmiddag zijn zeventigste verjaardag gevierd in het Museon in Den Haag. Als kind bezocht Senf het museum zelf vaak.

De leerlingen beleefden het toneelstuk 'André het Astronautje' en volgden een speciaal educatief programma, gerelateerd aan de nieuwe vaste tentoonstelling van het museum over de aarde. Burgemeester Arnoud Rodenburg bood met drie leerlingen en met Senf het Museon diverse producten aan, die kenmerkend zijn voor de gemeente Midden-Delfland. 


Senf, destijds begonnen als manager van de rockband Golden Earrings, heeft het grootste Nederlandse impresariaat ontwikkeld op het gebied van theater, muziek en amusement. In 2015 werd door zes Haagse theaters nog de Jacques Senf prijs in het leven geroepen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS