Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jagershuis Hoek van Holland wordt nieuwbouw

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 8 februari 2019 11:42

Foto: Impressie Bunkerwoningen Kokon Architecten


Restaurant het Jagershuis aan de Badweg in Hoek van Holland wordt eind dit jaar of begin volgend jaar gesloopt. Dat werd donderdagavond bekend tijdens een thema-avond over wonen bij de gebiedscommissie. De eigenaren hebben het beeldbepalende pand verkocht en omdat het geen monument is, kan het zonder problemen worden afgebroken. Er zijn plannen om op de locatie 19 appartementen neer te zetten, mogelijk met een ontwerp gebaseerd op bunkers.

Op de thema-avond werden meer nieuwe woningprojecten aangekondigd. Zo komen de negen vrije kavels aan de Stationsweg weer in de verkoop. Ook wordt gekeken of er gebouwd kan worden in het Krimsloot-gebied en op het Klein Nieuwland, waar plaats is voor 1.000 woningen. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid onderzocht om te bouwen op de Lemaireweg en daar een aansluiting te creëren met Krimsloot.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS