Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Janssen: Beëindiging contract door samenwerking met Feyenoord

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 25 maart 2019 15:50

Foto: Danny Ploegaert 1


Dat Bryan Janssen na dit seizoen moet vertrekken bij FC Dordrecht, heeft te maken met de samenwerking van de Dortse club met Feyenoord. Dat zei de doelman uit Hoek van Holland vrijdag na de wedstrijd tegen FC Eindhoven. "Ze kiezen voor andere jongens, dat hoort bij het voetbal."

Het is nog niet duidelijk waar Janssen volgend seizoen onder de lat staat. "Ik heb contact met m'n zaakwaarnemer gehad en we gaan binnenkort rustig om de tafel om te kijken wat goed is. En er moet wel iets op je pad komen."

Kortsmit
Bij Sparta Rotterdam is het contract van de eveneens uit Hoek van Holland afkomstige doelman Roy Kortsmit ook opgezegd. Wel gaan speler en club later nog in gesprek over een eventuele nieuwe verbintenis. Er liepen al gesprekken, maar die zijn voorlopig opgeschort zodat Kortsmit zich kan focussen op het keepen van wedstrijden. Sparta is nog volop in de race voor promotie naar de eredivisie.

Clubs moeten aflopende contracten formeel voor 1 april opzeggen, omdat het anders automatisch wordt verlengd. Daarna wordt vaak nog wel met de speler gesproken over een nieuwe verbintenis tegen andere voorwaarden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS