Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

JEM-id finalist OndernemersPrijs Haaglanden

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: vrijdag 14 september 2018 11:08

Foto: JEM-id


Softwarebedrijf JEM-id uit Honselersdijk is doorgedrongen tot de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden 2019. De prijs voor excellent ondernemerschap wordt jaarlijks uitgereikt. De finale is op 22 november in het COMM Museum voor Communicatie in Den Haag.

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden vraagt de gemeenten elk jaar ondernemers te nomineren. Westland koos dit jaar JEM-id. Tijdens de halve finale donderdag moesten de bedrijven in een pitch van 7 minuten vertellen hoe hun ondernemerschap eruit ziet. JEM-id ontwikkelt al meer dan 22 jaar softwareoplossingen, waarmee de AGF- en sierteeltsector gedigitaliseerd wordt.

Tijdens de finale worden de drie bedrijven onder andere beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, talenten en vaardigheden. JEM-id moet het opnemen tegen Finance Factor uit Wassenaar, een recruteringsbedrijf voor financiële professionals, en Van Gils Automotive uit Nootdorp, dat zich richt op hergebruikt van auto-onderdelen.


Eerdere Westlandse winnaars van de prijs zijn Dael Beheer, DB Telecom, Koppert Cress en Metazet.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS