Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jong cabaretduo wint publieksprijs De Naald

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 9 mei 2019 15:08

Foto: Jaap Reedijk


Cabaretduo Anne & Lisa is dit jaar tot winnaar uitgeroepen van het zogenoemde Rabo Talenten Concours van WestlandTheater De Naald. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de opkomende act, die door het publiek het best wordt gewaardeerd.

Anne van der Lelie en Lisa van Schagen, die elkaar leerden kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch, traden dit jaar op met hun debuutvoorstelling Weltschmerz. Met snelle sketches en absurde situaties brengen ze op humoristische wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. De voorstelling was dit jaar liefst twee keer te zien in De Naald.

Anne & Lisa treden in de voetsporen van Louise Korthals, Eva Crutzen, Roos Blufpand, de Westlandse Dwaalkat, Elke Vierveijzer en het duo De Fransse Eijkel. Zij waren in de afgelopen zes jaar de winnaars van deze prijs.

Het cabaretduo treedt op 25 juni nogmaals op in De Naald. Dan wordt ook de bijbehorende cheque van 1.000 euro uitgereikt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS