Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jonge diabetespatiënte uit water gered

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 27 juni 2019 11:50

Foto: redder in nood Douglas


Douglas (35) uit Naaldwijk had donderdag een goede reden om twee uur te laat op zijn werk te komen. Onderweg naar de werkplaats kwam hij langs een incident in Kwintsheul, waar een jonge diabetespatiënte onwel was geraakt en in het water viel.

Zonder twijfel sprong de Westlander de sloot aan de Kerkstraat in om te helpen het meisje boven water te houden. Een vriendin van het meisje, Nikki, stond er al in en kon zijn hulp goed gebruiken. Intussen werd de politie gebeld, waarna ook een agent de sloot instapte.


Het meisje was gelukkig bij kennis en had een goede ademhaling. Wel is ze nog in een ambulance onderzocht. Douglas is even de held van de dag in het garagebedrijf in Den Haag waar hij werkt. "Ik sta niet graag in de belangstelling, maar het doet me wel wat", reageert hij.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS