Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jongerenraad en Albeda slaan handen ineen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 25 februari 2020 08:05

Foto: PR


Jongerenraad Westland en de opleiding Economie & Ondernemen van onderwijsinstelling Albeda hebben een samenwerkingscontract getekend. Ruim 50 mbo-studenten gaan leden van de Jongerenraad adviseren over thema's als studentenhuisvesting, sport, welzijnsvoorzieningen en veiligheid op straat. Op deze manier weet de Jongerenraad meer wat er onder mbo-studenten leeft.

De samenwerking duurt drie jaar en heeft nu al tot een aantal adviezen geleid. Zo agendeert de Jongerenraad binnenkort een gevaarlijke verkeerssituatie op de kruising Zwethlaan-Middel Broekweg in Honselersdijk.

De opleiding Economie & Ondernemen van Albeda wordt gegeven in het World Horti Center in Naaldwijk. De Jongerenraad - in 2018 ge├»nstalleerd - vergadert maximaal negen keer per jaar en brengt minimaal twee adviezen per jaar uit aan het college en 'echte' raadsleden. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS