Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Jubileumeditie Westland Kros trekt 6.500 bezoekers

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 18 juni 2018 08:37

Foto: Omroep West


De regio liep dit weekend weer uit voor De Westland Kros. Naast lokale acts als de Kromme Jongens en de Bloes Brodders, waren er ook optredens van Nielson, Miss Montreal én hoofdact Kensington, dat speciaal vanwege het vijfjarig jubileum naar Naaldwijk was afgereisd.

"Het was waanzinnig", blikt Frank Bierkens, één van de organisatoren bij mediapartner Omroep West terug op het weekend. "We hebben denk ik 6.500 mensen mogen ontvangen, een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar."

Volgens Bierkens is er deze jubileumeditie veel aandacht geschonken aan de beleving van festival, dat volgens De Telegraaf tot één van de zes leukste festivals van deze zomer behoort. En daar is het in geslaagd, vindt Bierkens.

Westlands tintje
"We hebben er dit jaar een echt Westlands tintje aan gegeven. Barretjes die namen van verschillende Westlandse kroegen droegen en we schonken speciaal Westlands bier. Dat is goed bevallen."

De Westland Kros begon vrijdag met een optreden van de Kromme Jongens. Grote opvallende naam was Kensington. Bierkens: "Een oude bekende van ons. Zij waren echt weer geweldig."

Drie keer eerder
"Ze hebben hier al drie keer eerder gestaan. Toen ze voor het eerst op De Westland Kros speelden, waren ze nog een relatief kleine band. Nu ze groot zijn, komen ze nog steeds heel graag naar ons toe."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS