Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Judoka's en honkballer genomineerd als Maassluis' sporttalent

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 20 februari 2020 10:56

Foto: Daniel Oprescu - European Judo Union


Wie wordt vrijdagavond uitgeroepen tot het grootste sporttalent van Maassluis van 2019? De Maassluise Sport- en Recreatieraad heeft donderdag de drie genomineerden bekendgemaakt. Judoka's Ian van Herk en Nanco Krijthe en honkballer Tijn Fredrikze komen in aanmerking.

Van Herk veroverde het brons tijdens een internationaal toernooi in de Duitse stad Bremen. Krijthe pakte goud op European Cup voor judoka's tot 18 jaar in het Roemeense Cluj. Fredrikze zette eveneens een goede prestatie neer; hij was met het Nederlands honkbalteam voor spelers onder 12 jaar actief op het EK in Trebic (Tsjechië). Daar werd de tweede plek behaald.


Het Maassluise Sportgala wordt vrijdagavond gehouden in Theater Koningshof. De afgelopen weken zijn de genomineerde sportploegen en jeugdsportploegen bekend geworden. De nominaties voor sportman en sportvrouw worden geheim gehouden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS