Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kampeerders kunnen wel tegen een beetje regen

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: dinsdag 13 augustus 2019 16:24


Flinke regenbuien en harde onweer, het maakt de campinggasten van Hoeve Bouwlust in Maasland niet uit. Natuurlijk zou het leuker zijn als de zon schijnt, maar vakantie vieren kan ook binnen in de tent of caravan. Wil de Vette, eigenaresse van de camping, merkt dat mensen zich ongeacht het weer, prima vermaken.

"Als de zon maar af en toe schijnt is het goed", zegt een bezoekster. "We hebben ook een keer blikseminslag gehad. We lagen echt te sidderen in bed." Een andere bezoeker heeft ook gewoon een leuke vakantie: "Je hoeft hier niet zo ver weg te gaan om iets te zien, dus dat scheelt." Maar die bezoeker hoeft ook niet ver weg te gaan om vakantie te vieren; hij komt namelijk uit Maasland. 

Ook op de camping zijn genoeg binnenactiviteiten. Zo is er een kunstkoe die gemolken kan worden en andere boerderijspellen. "Kinderen hebben er sowieso geen last van", aldus De Vette, "Want springen in de plassen is ook geweldig."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS