Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kampioen Hookers verslaat Groningen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 14 april 2019 17:26

Foto: Tijd om het kampioenschap te vieren -foto Ellen Grimbergen


De rugbyers van The Hookers hebben hun eerste wedstrijd na het kampioenschap met 40-33 gewonnen van Groningen. De ploeg uit Hoek van Holland had het in eigen huis niet eenvoudig, maar kon een na rust opgelopen achterstand toch ombuigen.

De Hoekenezen kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 3-0 voorsprong, maar kwamen niet lang daarna onverwachts 3-5 te staan na een try van Groningen. Via 10-5 na een half uur, stond het 15-12 na rust.

Daarna ging het goed mis voor The Hookers. Via een penalty try (7 punten waard) was daar plots weer de voorsprong voor Groningen, die daarna zelfs nog uitliepen tot 18-26. Dat bleek echter een van de laatste wapenfeiten van de gasten. The Hookers knokte zich terug en de Hoekenezen wonnen uiteindelijk met 40-33.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS