Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kandidaten voor culturele prijzen in Maassluis gezocht

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 25 maart 2019 14:33

Foto: Facebook Kinderkoor Wonderwijs


De Culturele Raad Maassluis is op zoek naar kandidaten voor de Culturele Prijs Maassluis en de Culturele Jongerenprijs Maassluis. De prijzen zijn bedoeld om personen of instellingen een blijk van waardering te geven voor de door hen geleverde opmerkelijke prestaties op cultureel gebied.

De Culturele Prijs Maassluis bestaat uit een oorkonde en een beeld ontworpen door kunstenaar Ans van de Wiel. De Culturele Jongerenprijs Maassluis is een oorkonde en 300 euro die kan worden ingezet om een positieve stap te zetten in de verdere ontwikkeling van het talent.

Om in aanmerking te komen voor de prijzen moet de kandidaat onder meer een bijzondere prestatie hebben geleverd op regionaal, provinciaal, landelijk dan wel internationaal niveau op het gebied van kunst of cultuur en woonachtig zijn in Maassluis of een andere directe band met Maassluis hebben.

Vorig jaar wonnen maar liefst drie personen de Culturele Prijs Maassluis, namelijk Kunstenaar Bas Verkade en Corinda van den Bos en Marielle Romeo van kinderderkoor WonderWijs. Bob Spaans, beter bekend als rapper Spanish, heeft de Culturele Jongeren Prijs gekregen.

Indien er voldoende aanmeldingen zijn, worden de prijzen uitgereikt tijdens de Week van de Cultuur eind juni. Kandidaten aanmelden voor de prijzen kan tot 20 mei 2019 via secretaris@crmmaassluis.nl


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS