Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kans op metro's naar vuurwerkshow nog niet verkeken

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 21 november 2019 14:58

Foto: WOS


De gemeente Rotterdam gaat opnieuw in gesprek met vervoerder RET over de inzet van metro's naar Hoek van Holland tijdens de jaarwisseling. Eerder liet de RET weten dat ze geen metrovervoer willen regelen naar de vuurwerkshows in de Hoek en in Nessellande.

Rotterdam houdt dit jaar twee extra vuurwerkshows. Om het publiek van en naar die vuurwerkshows te vervoeren, is de RET gevraagd om ook metro's te rijden. Maar de ondernemingsraad van de RET ziet dat niet zitten. Medewerkers van het vervoersbedrijf maken zich zorgen om de veiligheid op de locaties van de vuurwerkshows.

Stichting Rotterdam Beach is een van de organisatoren van de vuurwerkshow op het Hoekse strand. "Het wordt geen wereldgroot evenement, maar dit moeten wij wel doen om Hoek van Holland op de kaart te zetten", liet organisator Jeroen van Anholt woensdag weten. Daar hoor volgens hem ook metrovervoer bij. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS