Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kapsalon gaat stoelen verhuren aan zzp'ers

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 9 november 2019 12:08


Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) je eigen stoel huren in een kapperszaak, het kan vanaf volgens jaar bij een kapperszaak aan het Marktplein in 's-Gravenzande. Set.on kappers start met het concept ‘chair to share’, dat in veel grote steden al eerder uitgerold is. De zaak in 's-Gravenzande is de eerste in onze regio.

Naast de medewerkers in loondienst, is vanaf januari ruimte voor stylisten en barbiers die meerdere dagen per week of maand een stoel huren. Zo hoeven ze niet te investeren in een pand en kunnen salonfaciliteiten gedeeld worden.


Voor de kapperszaak zelf is het ook fijn. Ze hebben stoelen over omdat goed personeel steeds moeilijker te vinden is, zo licht eigenaar Marjolein Gelderblom toe. Niet alleen wil de kapsalon ruimte en faciliteiten ter beschikking stellen, ook kan er worden geholpen bij financiële administratie en zijn er kapperstrainingen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS