Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kerstconcert Musica & Friends in Poeldijk

vr 15 dec
Kerstconcert Musica & Friends in Poeldijk

Vrijdag 15 december geeft de Westlandse Koorvereniging Musica een kerstconcert in de Barholomeuskerk in Poeldijk met Jan Vayne, Wendy Krikken, Jasper Leever en het beroemde Roder Jongenskoor.

De Westlandse Koorvereniging Musica staat weer garant voor een aantrekkelijk repertoire. Naast klassieke nummers zingt het koor ook werken van Bocelli en John Lennon.
Jan Vayne is zoals voorgaande jaren weer de begeleider en zal ook solistisch optreden.

Zowel Wendy Krikken als Jasper Leever zingen samen met Musica prachtige soli. Wendy met het wereldberoemde Nonnenkoor uit Casanova van Joh. Strauss, het Ave Maria van Caccini en Jasper met werken van Verdi, n.l. Santonome uit La Forza del Destino en Sperate uit Nabucco. Samen zingen ze met de koren “Cantique de Noel” en het “Sanctus” van Gounod.
Wendy Krikken studeert dit jaar af voor haar master aan het beroemde Mozarteum van Salzburg. Dit jaar zong ze een hoofdrol van La nozze di Figaro van Mozart in Salzburg en zelfs in China. Jasper Leever studeert aan de Opera Academie van Amsterdam voor zijn master. In het buitenland is hij al een graag geziene gast. Hij gaf dit jaar concerten in Zwitserland, Canada en de Canarische Eilanden.
Gast is dit jaar ook het bekende Roder Jongenskoor. Zij brengen repertoire ten gehoren geheel in de Engelse traditie. Bovendien zullen de jongenssopranen ook als solist bij Musica zingen. Een jongenssopraan zal, geheel volgens traditie, zingend binnenkomen met het ontroerende “Once in Royal David’s City”. Het koor is gekleed volgens deze Engelse traditie.
 
Locatie: Bartholomeuskerk, Voorstraat 109, Poeldijk
Tijd: 20.00 uur
Prijs: €22.50
 

za 21 jul
Organist Kees van Eersel geeft op zaterdag 21 juli in de Groote Kerk in Maassluis een orgelconcert in de concertserie...
za 28 jul
Op zaterdag 28 juli vindt het gratis toegankelijke festival Waterpop weer plaats in het Hofpark in Wateringen. Ook deze...
za 28 jul
Op zaterdag 28 juli vindt in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk het traditionele jaarlijkse Bachconcert...
zo 29 jul
Op zondag 29 juli staat de 6e editie van het 'Tuinderij Classics Festival' op de agenda. Dit jaar zullen er 3 live...
zo 29 jul
De formatie The Rodeo Roses speelt tijdens Fort 1881 Sunday Live op zondag 29 juli in het M-gebouw van Fort 1881 in...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS