Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kiki Bertens door vriend ten huwelijk gevraagd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 2 november 2018 11:43

Foto: Instagram


2018 was voor tennisster Kiki Bertens op sportief gebied al een droomseizoen, maar haar jaar is vrijdag nog veel mooier geworden. De 26-jarige geboren Wateringse werd tijdens een vakantie op het Indonesische eiland Bali ten huwelijk gevraagd door haar vriend Remko de Rijke (31). "Ik heb JA gezegd tegen de liefde van mijn leven", jubelt de nummer 9 van de wereldranglijst op Instagram.

Wie zich afvraagt aan welke vinger een verlovingsring gedragen moet worden: die hoort normaal gesproken aan de ringvinger. Bertens deelt een foto van het romantische moment, waarop ze de ring om haar pink heeft. "Hij was een klein beetje te klein, maar dat maakt helemaal niet uit!"

Verloofde Remko is fysiotherapeut en maakt in die hoedanigheid onderdeel uit van team-Bertens. Het stel woont samen in Breda.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS