Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kiki Bertens en coach Raemon Sluiter lassen pauze in

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 6 september 2019 10:20

Foto: Archief Carine06 via Flickr CC


De uit Wateringen afkomstige tennisster Kiki Bertens wordt, na een aantal matig verlopen wedstrijden, voorlopig niet bijgestaan door coach Raemon Sluiter. Het tweetal last een pauze in en na een reeks toernooien in Azië wordt bepaald of de samenwerking een vervolg krijgt, meldt mediapartner Omroep West.

Sluiter stelt dat hij er in de afgelopen maanden niet in geslaagd is om het beste in Bertens naar boven te halen. "Het is mijn taak als coach om te allen tijde naar de beste optie te kijken voor de speelster", zegt Sluiter tegenover het AD. Het is overigens niet meteen het einde van de samenwerking.

Zaterdag reist fysiotherapeute en assistent-coach Elise Tamaëla met de tennisster mee naar Azië, waar Bertens als eerste in Zhengzhou in actie komt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS