Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kinderboot Varend Corso door brand verwoest

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 5 augustus 2017 07:45

Foto: Tom van Bemmel


In de nacht van vrijdag op zaterdag is een zogeheten kinderboot van het Varend Corso door brand verwoest. Het bootje was vrijdagavond afgemeerd aan de Wipperskade in Maasland, net voor Maassluis. Rond kwart voor twee werd de brandweer gealarmeerd.

Het bootje stond toen al in lichterlaaie. Brandweerploegen uit Maassluis, Maasland, Vlaardingen en Schiedam rukten uit naar de brand. De locatie was moeilijk te bereiken voor de brandweer, omdat deze alleen met de voet toegankelijk is. Uiteindelijk kon de brandweer van Maasland via het fietspand en een stukje lopen bij de afmeerplaats komen. Het betreft boot 5C, "Achter de wol-ken schijnt de zon".

Over de boot staat op de website van het Varend Corso: "Voor de tweede keer vaart er een kinderboot uit Delft mee, en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Het ontwerp is afkomstig van Laura, Jasmine, Chakena, Lathisha, Kate en nog meer dametjes die druk hebben zitten haken en breien in Poptaland te Delft. Het resultaat is een kleurige en WOLlige boot, met zelfs gehaakte zonnebloemen aan boord! Het motto van deze kinderen is: Brei je blij!!"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS