Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kinderen in nieuwbouwwijk vieren bijzonder Halloweenfeest

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 3 november 2019 11:02

Foto: Sreenshot van Halloweenhuis


Een heel bijzonder Halloweenfeest in Kwintsheul en Wateringen. Bewoners van nieuwbouwwijk De Ranken in de twee kernen pakten eens flink uit voor de kinderen in de nieuwbouwwijk. Een bewoner heeft namelijk een animatie gemaakt en geprojecteerd op de buitenzijde van de woning. Dat gaf een spectaculair effect.

Het Halloweenfeest begon in een kas van de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck. Die kas was helemaal omgetoverd in Halloween sferen. Daar kregen de kinderen van de organisatie, die verkleed waren in heksenpakken, chocolademelk met slagroom en limonade met ogen erin. Uit de boxen klonk er Halloween-muziek.

Vervolgens mochten de zestig kinderen langs vijftig deuren om snoepjes te vragen. Ook in de huizen was veel energie in gestoken. Verder stonden er spookhuizen en jongens met bladblazers en kettingzagen op straat om iedereen goed te laten schrikken.

De eerste nieuwbouw-fase van de Ranken is opgeleverd in Kwintsheul, de tweede in Wateringen. Volgend jaar verwachten de kinderen een nog groter feest want dan wordt fase 3 opgeleverd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS