Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Kink in de kabel voor huisvesting arbeidsmigranten in Poeldijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 19 april 2019 13:16

Foto: Google Streetview


Een kink in de kabel voor het huisvestingsproject voor arbeidsmigranten naast het sportcomplex van Verburch aan de Arckelweg in Poeldijk. Uitzendbureau Watch Out en Blossem Investments hebben besloten de samenwerking in het project niet voort te zetten.

Volgens een woordvoerster van het project liggen de idee├źn over de invulling ervan te ver uit elkaar om verder te gaan. Desgevraagd laat de zegsvrouw weten dat het besluit niets te maken heeft met de mening van omwonenden van het project. Heel wat inwoners van Poeldijk zien de komst van het gebouw niet zitten.

Blossem Investments is inmiddels gesprekken met andere geïnteresseerde uitzendbureaus gestart. Onduidelijk is nog of de breuk invloed zal hebben op de tijdsplanning van het project. De bedoeling is dat er een complex met maximaal 86 bedden wordt gerealiseerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS